Gallery Interface

 

Skapa ditt eget galleri och börja ställ ut redan idag! 

Gallery Interface på första våning(2019)


Du behöver inte vakta själv, alla tre gallerier sköter vi på Tofta Konstgalleri om.


Här i Gallery Interface som är 400 kvm erbjuder vi en plats för alla konstnärer att få möjlighet att visa sina verk och sälja sin konst utan mellanhänder.


Vid våra öppettider behöver du själv inte vakta galleriet utan endast betala förvaltningsavgiften, utställningens period ett år, man kan välja betalningsmetod.
Priset beror på antal löpmeter, från ca 5000-9000kr/år inkl moms. Galleriet har färdig anpassade platser.


Konstnärer har sitt eget utrymme med väggyta i olika storlekar för att visa sina favoritverk, och kan ofta byta sina alster vid olika tidpunkter. Varje konstnär har sitt swishnummer så köparen betalar direkt!


Angående avgifterna vill vi förtydliga att de, trots att det är en ettårig utställning, så är det motsvarande vanlig utställningskostnad.

Genom att förlänga utställningstiden kan fler människor se utställningen, vilket ökar försäljningsmöjligheterna och är ett alternativ värt att överväga för konstnärer som vill utöka sina försäljnings- och utställningsmöjligheter.
Jämfört med vanliga utställningar sprids kostnaden för en årlig utställning ut varje månad, vilket är relativt kostnadseffektivt.




Vi erbjuder ca 50 platser till konstnärer.


Alla tider kommer att vara tors-sön kl.12-16 varje månad förutom januari.