konst-park
367707638_221419684220826_7574444158913723820_n___serialized1

Koncept Konstpark Tofta Konstgalleri


Tofta konstgalleri har sedan några år projekterat att starta en konst-park i anslutning till huvudgalleriet i Tofta. Efter att ha bearbetat markytan och röjt en del skogsträn finns nu bra möjligheter att bygga en intressant och utvecklande konst-park.Området kommer att inhägnas med ett sedvanligt staket som avgränsar ca 3000 kvm.Konstpark Tofta Konstgalleri har sin alldeles säregna naturliga kombination av grönområde och parkstil. Parkstilen ger konstnären en plats där han/hon kan njuta och utöva sin fantasi och kreativitet i en naturlig miljö.
Söker du kreativitet och fritt skapande på en alldeles egen plats då är Konstpark Tofta Konstgalleri platsen för dig. Här arbetar du helt ostört med din skapelse i din egen takt.
Naturligtvis kan konstnär välja att ställa ut redan färdiga konstverk.Åretutställningsperioden: 1/4-30/10-2024


Självklart kan konstnärer som väljer att skapa sitt eget utrymme gå in och skapa från 1 september.


Det innebär att man dels kan ställa ut färdiga konstverk men också på plats bygga/skapa ditt konstverk i parken. Experiment som kan dra publik till parken uppskattas.
Det finns flera möjligheter att utveckla verksamheten på plats.
Materialet måste dock tåla utomhus klimat hela året. Som konstnär får du en fantastisk möjlighet att exponera din skulpturala idé-konst i denna konst-park.


Galleriet ser till så att du får en personlig skylt vid din plats i parken. Att sedan kunna exponera/filma konstverkens utveckling genom att publicera på Facebook och instagram ger en intressant bild av den verksamhet som parken skapar.


Ingen provision utgår utan galleriet tar en avgift för 3000:- /utställarer för ett år/säsong.


Välkommen med din ansökan!